Niko Szépségszalon

Arckezelés

Bejelentkezés anti-aging kezelésre:

Marti Anikó +3630 636 0105

 

Arcfiatalítás kés és injekciók nélkül - KLEANTHOUS Skin Tone Sono Beauty Lifting kúra

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket. A bőrt széppé és egészségessé varázsolni - ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének első számú célja. E cél érdekében ötvözzük a modern technológiát - az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát - a bőrregeneráció tudományos módszerével.Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább a fiatalos külsőt szeretnénk megtartani. Csak a szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket és pozitív kisugárzásunkat féltjük. Hogy mindez így maradjon és Önnek soha többé ne kelljen a korára gondolnia a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolócsaládját, a SkinTone-t. Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. A bőrfiatalítás alapegységében, a sejtben hat, mindezt műtéti beavatkozás vagy injekciók nélkül!

Az ápolócsalád rendkívül hatékony, mivel a cell supporting molekula (c.s.m.) biztosítja az egészséges sejtnövekedést. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.


SKIN TONE Sono Beauty Lifting kúra (6 alkalom)

Exkluzív Anti aging kúra, közel 1 évig tartó hatással, mely ajánlott minden bőrtípusra. Hosszútávú lifting-hatás cell supporting molekulákkal (c.s.m.) és sonoresonanz terápiával, kés és injekciók nélkül.

Ránctalanít, a bőr 5-7 évet fiatalodik biológiailag, feszesít, javítja a kontúrokat, csökkenti a rosaceát. Nemcsak rendkívül hatásos, hanem kellemes érzést adó arckezelési program is. 2-3 héten belül 6 kezelés követi egymást, melynek során az Ön bőrét a lehető leghatékonyabb és leintenzívebb hatóanyagokkal kezeljük.


Személyes konzultáción állítom össze a bőrtípusának és állapotának megfelelő kezelési programot, ennek megfelelően ajánlom az egy-két alkalmas kezelést, vagy a hat alkalmas kúracsomagot.

A kezelés menete:

1. Mélytisztítás (lágy enzympeeling)

2. Feszesítés c.s.m. tartalmú maszkkal

3. Nedvességfeltöltés hosszú távra hyaluronnal, mineral essence ampullával kiegészítve, mely garantálja az azonnali hatást és a látványosabb, intenzívebb rugalmasságot és feszességet.

4. Ultrahang kezelés, mely bejuttatja a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe, beindítja a sejtfiatalítást

5. Maximális hatóanyagbevitel a SkinTone gél - anti aging activatorral és a c.s.m. krém - high performance-szal

6. KLEANTHOUS akupresszurás masszázs - jótékonyan hat a bőr fiatalodására

Budapesten elsőként a Niko Szépségszalonban elérhető a Sonostar Matrix Plus 22 programos, biorezonanciás ultrahangos készülék, mely 80%-kal eredményesebbé teszi az anti-aging kezelést!

 

A 6 alkalmas SkinTone sono beauty lifting arcfiatalító kúra eredménye

                        ELŐTTE                                                        UTÁNA

 

ÚJ Kleanthous Prémium Gold!

Egy új kezelés a Kleanthous-tól, melyben a legújabb biotechnológiai kutatások eredményeit, az ősi növénytanokat és a drágakövek gyógyító hatását egyesítettük.

Célja:

            bőrregeneráció

            mimikai ráncok csökkentése

            feszesítés

            újraásványozás

            nedvességpótlás

 

Hatóanyagok:

            c.s.m. molekulák – 10-szeres mennyiség

            aminosavak

            arany

            nanoarany

            platina

            féldrágakövek

            fehér tea

            gatuline

            tabaklevelek

 

Kezelés ára: 39.000,- Ft

4 alkalmas kúra ára: 149.000,- Ft

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wellstar mikroalga készítmények

 

Az alga a XXI. század újrafelfedezett csodája, fénytáplálék, minden megtalálható benne, amire egy embernek szüksége van az egészségéhez. A mikroalgák a létező legtöbb vitális anyag hordozói, teljes körűen felszívódnak, tökéletesen és harmonikusan kielégítik az emberi szervezet igényeit. Röviden: élet, erő és egészség egyben.

A Wellstar algáit napjainkban különleges módszerekkel, modern napfényfarmokon, kristálytiszta, ásványi anyagokban gazdag vízben termesztik, így biztosítva az alga 100%-os tisztaságát.

A Wellstar-mikroalgákat egy ún. szórva-szárító eljárással, alacsony hőmérsékleten nyerik, ez már az aratás során biztosítja, hogy az értékes vitális anyagok, illetve az érzékeny fehérjeszerkezetek, vitaminok ne sérüljenek. Az elismert Élelmiszer- és Környezetkutató Intézet (LEFO), mely Ahrensburgban működik, évek óta biztosítja a Wellstar termékek töretlen színvonalát, melyet független szakértők is rendszeresen ellenőriznek.

A Wellstar termékek KERMI-TÜV engedéllyel és ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek.

 

A Niko Szépségszalonban kapható Wellstar mikroalga készítmények ezzel biztosítékot jelentenek mindenki számára, hogy kizárólag természetes, és a legkíméletesebb módszerekkel feldolgozott alga alapú termékekhez jut hozzá.


A mikroalgák hatékonysága:

Az alga és főként a mikroalga hatékonyságára vonatkozó kutatások csak rövid ideje folynak. Az alga tápértéke mellett, leginkább gyógyászati alkalmazhatósága áll a figyelem középpontjában. Az előzetes és a klinikai tanulmányok az alga számos pozitív hatására utalnak, mint a koleszterinszint-csökkentés, vérnyomáscsökkentő hatás, ellenálló képesség növekedése, probiotikus baktériumok zsaporoodása az emésztőrendszerben, sejtregeneráció, vércukorszint normalizálása, stb

Mivel az alga összetevői építőelemei az izom- és idegsejteknek is, a benne lévő vitálanyagok elősegítik a mentális kiegyensúlyozottságot, véd a fizikai megerőltetések hatásaitól és beindítja a szervezet öngyógyító erejét.

Összegezve tehát, mindenkinek ajánlott az alga fogyasztása, legyen az ok tavaszi fáradtság, méregtelenítés, fogyókúra, hiánybetegség, vagy energiahiány.

 

Termékek:

Green  Gold Imune

Nagyobb vitalitás, jobb erőnlét, erősebb ellenálló képesség, kiváló egészség!

A négy legértékesebb mikroalga típust tartalmazza:

Sejtisztítás - a Chorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.

Sejttáplálás - a Spirulina és a Lithothamnium algák a rekor mennyiségű 4000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.

Sejtvédelem - a Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes asztaxantin - a legerősebb ismert antioxidáns - első osztályú sejtvédelmet biztosít.

Kiváló hatékonysága tudományosan bizonyított.

Ára: 14.900,-/doboz

 

Green Gold Forever Young – natúr és enyhén mentás ízben

A Wellstar Green Gold algapor keverék 4000 vitális anyagot tartalmaz, amely 90-95%-ban felszívódik és hasznosul. A legerősebb immunerősítő hatással rendelkezik.

Ára: 10.900,-/doboz

 

Kineto Natural Body Power - A 21. század fizikai energiaitala

Fizikai aktivitásokhoz (sportolók, tornászok,..) fejlesztették ki. Ez egy kiváló minőségű energiaital. 100 %-ban természetes gyümölcsszirup aromákkal és vitaminokkal egy frissítő koffeintartalmú citrus energiaital. A szelíd és tartós energiaforrás a modern ember számára, egyedi módon a természet ajándékozta energiahordozókból összeállítva.

Ára: 10.900,- /db
 

 

Genio Natural Mind Balance - Innovatív agyserkentő

Értékekben gazdag gyümölcsök és növények különleges összeállítása teszi azok számára egyedülálló, 100 %-ig természetes energiaforrássá, akiknek szükségük van a szellemi teljesítményük maximumára. Vitál ital a kreativitás, a koncentráció és a tanulás érdekében!

Ára: 10.900,- /db


 

BYAS fiatalságaktiváló rendszer
 

BYAS egy új és teljes körű bőrfiatalító rendszer Németországból, ami kíméletes, mégis rendkívül látványos megoldást nyújt a bőr öregedési problémáira. A BYAS bőrfiatalítás elsöprő sikere a hatásmechanizmusok és hatóanyagok tökéletes összjátékán alapszik.

Három pillére:

- a Bionic Lifter készülék

- a BYAS mélytisztító és mélytápláló szérumok

- a BYAS alga alapú ápoló krémek (nappali és esti), alga maszk
 

Annak érdekében, hogy a BYAS speciális hatóanyagai beavatkozások és injekciók nélkül kerüljenek a bőr mélyére és azokat a bőrrétegeket is elérjék, amelyekben az öregedési folyamatok zajlanak, a Bionic Lifter három különböző technológiát ötvöz egy praktikus kézi gépben.

A Bionic Lifter maximálisan professzionális ápolórendszert biztosít, egyénre szabottan, a bőr konkrét igényeinek megfelelően, 48 programmal.

A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek egymással tökéletes összhangot alkotnak a teljességre törekvő, holisztikus, 3 fázisú ápolórendszerben.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Vendégem! Sámomra legfontosabb, hogy szakmai hozzáértésemmel megőrizzem bőrének szépségét, egészségét, fiatalságát, és ezáltal megteremtsem testi-lelki harmóniáját, egyensúlyát.

Várom szeretettel egy személyreszabott konzultációra!

 

bőrgyógyász-asszisztens

0630 636 0105

 

Személyreszabott arckezelés

Számomra legfontosabb, hogy szakmai hozzáértésemmel megőrizzem bőrének szépségét, egészségét, fiatalságát, és ezáltal megteremtsem testi-lelki harmóniáját, egyensúlyát.
Ehhez nincs szükség sem műtétre, sem injekciókra. A kezelések nem fájdalmasak. Ön csupán kényelembe helyezi magát és élvezi a kikapcsolódást a kellemes környezetben... Majd pedig bezsebeli családja, barátai elismerő szavait. 
Az általam alkalmazott arckezelések közül egy személyes konzultáció során Önnel közösen azt választom ki, amely a leginkább megfelel a bőrének és igényeinek, így valóban látványos és tartós eredmény érhető el.

Várom szeretettel jelentkezését!

bőrgyógyász-asszisztens

0630 636 0105

Rólunk írták
"A fellépések, fotózások, interjúk folyamatos felkészültséget igényelnek fizikai szinten is!
Egy kiemelt megjelenés esetén szinte visszatérő momentum, hogy a stressz vagy az időhiány miatt nem tudja kialudni magát az ember. Tehát, amikor a legfontosabb a kipihent külső, akkor van rá a legkevesebb esély is! Ezek miatt a professzionális arc és szépségápolás még inkább szükségszerűbbé válik. Ehhez minden esetben felkészült és profi ember segítsége kell!
Anikó arckezelése azonnali, látható eredményt produkált arcfeszesítés és hidratálás tekintetében, így az üde arcbőr a  színpadon és a kamerák előtt nem csak az én sikerem, hanem közös - Anikó sikere is!"
Erdőhegyi Brigitta, énekesnő
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------

"A Kleanthous anti-aging kúrája hihetetlenül látványos módon fiatalította meg a bőrömet, ezzel megváltoztatva a közérzetemet is. Kollegáim, ismerőseim azonnal észrevették a változást -  de jól nézel ki, szerelmes vagy?:) - visszatért az önbizalmam, többet mosolygok, egyszóval jól érzem magam a bőrömben. Nemcsak a kezelés eredménye lenyűgöző, hanem a hely maga is: a megszokottnál különlegesebb kiszolgálás, a varázslatos környezet, mind-mind megerősített abban, hogy itt én vagyok a legfontosabb személy, a nagybetűs Vendég:) Köszönöm Niko Szalon!" 
Gellainé Bató Katalin