Hősokkterápiás sejtregenerálás és méregtelenítés

Alkalmazása

„Erős hőhatás"

Amennyiben a berendezést 30-45 Celsius fokon használjuk, a szervezetet hősokk éri. Ebben az esetben a következők játszódnak le az emberi testben.

A sejteken belül megindul a hősokk-fehérjék termelése, így a sejtek elkezdenek regenerálódni. Mit jelent ez? Az önmagukat hibásnak, károsnak vagy elöregedettnek minősítő sejtek elkezdik megjavítani, (vagy ha ez nem lehetséges: lebontani) önmagukat.

A test zsírégetésért felelős részei ugyancsak regenerálódnak, vagyis idővel (kúraszerű alkalmazás esetén) hatékonyabbá válik a zsírégetés, és megindul a fogyás!

A sejtszintű helyreállító folyamatok eredményeképpen nő a szervezet energia-előállító kapacitása, (nő az ATP-termelés), vagyis növekszik a vita energia.

A hősokk hatására a szervezet negyvennyolc órán át termeli a szervezetet sejtszinten megújító hősokk-fehérjéket, majd ezen proteinek mennyisége az ezt követő öt nap alatt visszacsökken az eredeti szintre. (Kúraszerű alkalmazás esetén maga az alap hősokk-fehérje szint is megemelkedik, azaz magasabb lesz, mint amekkora az a "nulladik" napon volt.) A hősokkot tehát terápia jelleggel heti egyszer alkalmazhatjuk.

 

„Gyenge hőhatás"

Ha a Sagona-dome 23-30 Celsius fok közt üzemel, úgy a szervezetet nem éri sokk, sőt, ellenkezőleg: ez egy rendkívül relaxált állapotot eredményez.

A paraszimpatikus idegrendszer aktivizálódik, acetilkolin szabadul fel, és limfocita immunsejtek termelődnek. Ezen sejtek eltávolítják a táplálékokból visszamaradt hulladékot, a különböző sejthulladékokat, és a helytelenül működő (rákos) sejteket.
Ugyanakkor kitágulnak a hajszálerek, javul a vérkeringés, a test hőmérséklete emelkedik. A faggyúmirigyeken keresztül távoznak a nehézfémek a zsírmirigyekből.

A folyamat összességében az anyagcsere alapvető javulását eredményezi, a sejtek regenerálódásához, végső soron pedig fogyáshoz vezet.

Ez a program minden nap alkalmazható.

 

Rövid leírás

Az egészség és a fiatalság a testünket alkotó hatvanmilliárd sejt egészsége.

Minden testünket alkotó sejt megszületik, él, majd elpusztul. Élete során tápanyagokat és oxigént vesz fel, és salakanyagokat ürít. Az őt érő káros hatások eredményeképpen sérüléseket szenved, amely sérüléseket megpróbál kijavítani, vagy, ha ez nem lehetséges, lebontja önmagát.

Ha sejtjeink anyagcseréje megfelelő, ha képesek önmagukat megjavítani vagy akár megsemmisíteni, úgy sejtjeink és az általuk felépített szervek egészségesek. Ha ez így van, mi magunk is egészségesek és biológiai értelemben fiatalok vagyunk.

Ha azonban szervezetünk nem képes a sejtszintű regenerációra, akkor a legkülönbözőbb krónikus betegségek ütik fel a fejüket, és a test elkezd öregedni.

A Sagona-dome helyreállítja a sejtek anyagcseréjét és energiatermelő képességét, ezáltal képessé teszi őket önmaguk regenerálására. A Sagona-dome segítségével a sejtek képessé válnak arra is, hogy a megfelelő időpontban lebontsák önmagukat, új, tökéletesen egészséges sejteknek helyt adva a szervezetben.

A berendezés regeneráló, méregtelenítő és energiatermelést szabályozó mechanizmusa globálisan, a test egészét nézve is kifejti hatását.

Hatása

Tisztítja a szervezetet:
- az akár több évtizedes méreganyagok (köztük a nehézfémek) távoznak

Regenerálja a sejteket:
- fiatalító hatás
- egészséges bőr
- izomlazító, stresszoldó hatás
- immunerősítő hatás
- javul a fizikai teljesítőképesség

Fogyaszt:
- súlyvesztés
- alakformálás
- narancsbőr elleni hatás