Manikűr és pedikűr

A jó megjelenéshez manapság hozzá tartozik az ápolt kéz is. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé.

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének kivágását, a köröm felületének polírozását, és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását tartalmazza.

A japán manikűr lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása. Gyakran ajánljuk azoknak, akiknek gyenge, töredezésre hajlamos a körmük, vagy úgy döntenek, hogy végleg megválnak műkörmeiktõl. Ugyanis a japán manikűr nagyon gyorsan visszaállítja a körmök eredeti állapotát. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, ráadásul a fénye magasan túlszárnyalja a lakkozástól nyert fényt, sokkal tartósabb, nem kopik le, mert a belepolírozott méhviasz beépül a körömlemezbe. Az eljárás teljesen természetes, semmilyen mértékben nem károsítja a körmöket, ezért különösen ajánlott azoknak, akik a természetes eljárásokat részesítik előnyben.

A műköröm – esztétikai előnyein túl – megvédi természetes körmünket a töredezéstől. Nem utolsó sorban pedig, a lakkozással ellentétben, kb. 1 hónapig semmilyen gondunk sincs körmeink szépségére. Szalonunkban zselés műkörmöt építtethet, a körmök épített technikával készülnek, azaz maga az anyag kerül rá a körömre, műanyag tip nem kerül alá. Ez teljesen természetes hatású körmök építését teszi lehetővé, a minőségi Crystal Nails alapanyagok pedig garantálják a műkörmök szépségét, tartósságát.

A műköröm töltése, a köröm növekedési ütemétől függően, 3-4 hetente történik

Gel-Lac (zselés lakk) a lakkozás egyszerűségét kombinálja a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. Lenövés után oldószerrel vagy lereszeléssel egyszerűen eltávolítható a köröm felületéről.

ÁRLISTA
Manikűr   2 500,-
Manikűr lakkozással   2 900,-
Manikűr francia lakkozással   3 200,-
Lakkozás   1 200,-
Francia Lakkozás   1 500,-
Zselé lakk (Gel lack)   4 000,-
Zselé lakk, eltávolítás-leoldással   4 500,-
Shellakk   5 000,-
Zselé lakk & Shellakk végleges eltávolítása   1 500,-
Műköröm építés   6 600,-
Műköröm töltés   6 000,-
Műköröm végleges eltávolítása   2 800,-
Pótlás     800,-
Díszítés, strassz 10/db után 500-1000,-
Esztétikai pedikűr   3 600,-
Esztétikai pedikűr lakkozással   3 900,-
Esztétikai pedikűr francia lakkozással   4 200,-
Esztétikai pedikűr géllakkozással   7 600,-

 

Időpont egyeztetés:

Kubicza Zsuzsa 0630 911 5620