Xtreme Lashes

XTREME Lashes - Merd megélni a Nőt, aki Te vagy!

Xtreme Lashes szempilla- 4 in 1

Dúsítás: +160-200 pilla Hosszabbítás: +2-3 mm, Lifting: szemei valósággal kinyílnak! Ezt a hatást egy spirál sosem éri utol!

A szempillák felhelyezése teljesen fájdalommentes, nem károsítja a szempilláidat, és nem okoz irritációt.

A szempilla hosszabbítás során a vendég egy kozmetikai ágyon fekszik behunyt szemmel, közben a szempilla.stylist leválaszt 1-1 szál szempillát, és ahhoz ragasztja hozzá a műszempillát. Mivel szemenként 80-120 szál szempilla kerül felhelyezésre, az első szett elkészítése 3 órát vesz igénybe.

A szempilla hosszabbítást egy rövid konzultáció előzi meg, melynek során kiderül, hogy a lehetőségekhez mérten a vendég milyen szempillákat szeretne. Ennek, valamint a szem formájának és az eredeti szempillák hosszának figyelembevételével alakítjuk ki az új szempillaívet.

Saját szempilláink is folyamatosan növekednek és cserélődnek, így a ragasztott pillák is kihullnak és lenőnek a saját szempillákkal együtt. Ezért bizonyos időközönként után kell tölteni a szempillasort, 3, 4 vagy 5 hetenként, mindenkinek igénye szerint. Töltésekkel évekig hordhatsz xtreme műszempillát!

Ha csak egyszeri alkalomra szeretnél hosszabb és sűrűbb szempillákat, pl. esküvő vagy más jeles alkalom, nem kell tartanod attól, hogy töltés nélkül „kopott” benyomást keltesz, a szempillák egyenletesen, észrevétlenül cserélődnek, 2-3 hónap alatt az utolsó szálak is eltűnnek.

 

Bejelentkezés:

Etter Dalma    +3620 9828 990

Etter Denise   +3630 9141 673

 

Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás árlista
Új szett 20 000 Ft.
Töltések
2 héten belül 10 000 Ft.
4 héten belül 12 000 Ft.
5 héten belül 14 000 Ft.
5 hét után új szett.
Hosszabbítás + extra dúsítás/b>
Új szett      20 000 + 5000 Ft.
Töltések
Az aktuális töltések ára    + 3000 Ft

Etter Dalma

Etter Dalma vagyok, 2009 óta foglalkozom szempilla-hosszabbítással. Mester stylist fokozattal rendelkezem, és 2012.szeptembere óta az Xtreme Lashes trénereként oktatom is a szempilla-hosszabbítást!

Rendkívűl fontosnak tartom az előkészítés és az egész folyamat során a higiéniát és a precíz munkát! Az Xtreme Lashes elsősorban az irritációmentes applikációval, a látványos, de mégis természetes hatást nyújtó pillákkal tér el a többi 3D-s szempillától.

Vigyázat! Ha egyszer kipróbálta, garantáltan függővé válik!

Még több információt a www.etterdalma.hu vagy a www.extremelashes.hu oldalon talál!